OudeWebsite

XEBUN.COM Website Update

De eerdere website uitstraling van XEBUN.COM was nog van deze eeuw, maar alweer achterhaald. De huidige mogelijkheden van de website programmeertaal HTML is sterk uitgebreid. Met name zijn de dynamische elementen verbeterd. Plaatjes en stukken tekst kunnen meer bewegend weergegeven worden zonder dat dat ten koste gaat van de snelheid.

Verder zijn alle services van XEBUN.COM verder uitgebreid. Wij kunnen meer een totaal pakket aan communicatie mogelijkheden aanbieden. Bijvoorbeeld promotie materialen zoals brochures, rollup-banners, geurhangers, etc. Wij hanteren daarbij schappelijke prijzen. U betaald alleen voor het design en de werkelijke uitbesteed-kosten voor het maken van de promotie producten.

Maar ook op social media kunnen wij voor u actief zijn. Wij kunnen voor u een Facebook pagina opzetten en beheren met het vertonen van al uw producten en uw aanbieding, shows, nieuws, bekendmakingen, weetjes, etc.

Al met al goede redenen om de uitstraling en de inhoud grondig up-to-date te maken.

Comments are closed.